
Højer Efterskoles gastronomilinje åbner pop-up madbod fredag i Uge17.
- Date
- 25 april 2025
- Tid
- 10:00 - 15:00
- Pris
- Gratis - mulighed for donation til Danmarksindasmlingen: Gratis
- Sted
- Tønder - specifik lokation kommer senere
- I samarbejde med
- Højer Efterskole
Højer Efterskole inviterer dig indenfor i en unik Pop-up restaurant til en god smagsoplevelse, hvor bæredygtighed og smag går hånd i hånd. Med fokus på verdensmålene serverer gastronomi-eleverne klimavenligmad skabt af sæsonbaserede råvarer.
Eleverne på linjefaget har selv sammensat menuen, der består af to små retter.
Oplev hvordan bæredygtig gastronomi kan være både velsmagende og en del af en grønnere fremtid.
Fremtiden er de engagerede unge madtalenters.
Vi kører efter først til mølle-princippet. Vi har kun 10 pladser pr. time.
Menuen er gratis, men vi tager meget gerne imod en donation, som går ubeskåret til Danmarksindsamlingen, som hvert år også har fokus på verdensmålene.