
vil vi invitere til et event, hvor vi, båret af en fælleskabsånd, vil hylde vores jord og vi mennesker, som for en kort stund til låns her bor.
- Date
- 22 april 2025
- Tid
- 18:00 - 20:30
- Pris
- Standard: 200 DKK
- Sted
- Folkets haves drivhus
- I samarbejde med
- Folkets Have Løgumkloster
- Adresse
-
Nørrehede 1
6240 Løgumkloster
Danmark
Jorden og dens gavmildhed vil blive hyldet gennem et skønt bæredygtigt plantebaseret måltid lavet af Danutha fra Folkets have. Menuen vil blive skabt ud fra gode danske råvarer i sæson fra både egen have og fra det vilde.
Mennesket vil vi hylde gennem Sat sang. (Sat sang er inden for indisk filosofi et udtryk som betyder samvær med sandhed).
Mens solen begynder at stå lavt på himlen og gå ned mod vest, vil vi fordybe os i en lysmeditation. Vi forbinder os gennem hjerternes energi til hinanden og universet. Meditationen vil være guidet, så også nye i meditationsverden kan deltage.
Der er ingen forudsætning for deltagelse andet end en nysgerrighed på sine medmennesker, fred i verden og i hvert menneske.
Program
Kl. 18.00 Velkommen i Folkets have
Gennem en kort meditationsdans ryster vi dagens energi fri
Kl. 18.30 er det fælles måltid klart.
Kl. 19.30 kan man gå en lille tur i haven imens, der bliver ryddet væk og gjort klar til Sat sang og meditation
Kl.19.45 Sat sang
Lysmeditation
Sat sang
Kl. 20.30 Tak for i aften.
Det koster 200 kr. at deltage i arrangementet, tilmelding foregår til Danutha Ehlers fra Folkets Have på tlf: 28838594 eller mail kontakt@folketshave.dk
Lidt om :
Samarbejdet mellem Folkets Have og Devananda er opstået ud fra en fælles energetisk forståelse om at menneske og natur er en symbiotisk enhed.
Devanda er energiarbejder og arbejder ud fra hjertets frekvens. Hun har en antroposofisk pædagogisk baggrund og er en erfaren meditations udøver. Helhedstanken udlever hun også gennem yogisk praksis, både som børne- og voksen yogalærer.
Folkets have er et mikrolandbrug skabt efter Permakulturens principper og etikker. Vi har en regenerativ tilgang til jorden og det at dyrke grønsager, frugt, nødder og arbejdslivet generelt.
Derudover har Danutha flere års erfaring og nysgerrighed for det plantebaseret køkken, uforarbejdet fødevare og råvarer i sæson, som altid er udgangspunktet, når hun sammensætter en sund og smagfuld menu.