Kogebog med enkle sommeropskrifter der tager udgangspunkt i Læsøs gastronomiske skatkammer. Opskrifter på alt lige fra hvordan man koger en kartoffel og en jomfruhummer til knust kartoffelsalat eller rabarberlagkage. Med råvareinformationer og fortællinger om leverandørerne
Henter beholdningsoplysninger.
Detaljer om materialet
Type
Bog
Format
illustreret i farver
Emnetal
64.1 (Madlavning)
Bidrag af
Beskrivelse
Indhold: Frugter og bær - og andre søde sager ; Frisk fisk ; Skønne skalddyr ; Kød ; Brød og bag ; Grønt ; Gastronomisk opblomstring på Læsø ; Morgenstund...
ISBN
9788793679344
Udgave
1. udgave, 1. oplag (2019)
Omfang
152 sider
Forlag
Muusmann
Målgruppe
alment niveauvoksenmaterialer
På hjemmesiden
- Nyhed
Smag på sommertiden
Sommeren er kommet og skal nydes på alle måder. Picnic på tur i det blå, gåture i skoven eller lækre is på stranden. Men sommertid er også jordbær, asparges, iste og hyldeblomstsaft. Her har vi samlet en oversigt over Danmarks sommerlige skatkammer.