Oplev Vicky Knudsen i UGE17

Vil du opleve den entusiastiske naturformidler, Vicky Knudsen helt tæt på?

Så skal du tage din gode ven, nabo eller familie med til det gamle teaterhus, Manufakturen, i Toftlund den 22. april 2024 kl. 19:00, hvor Vicky Knudsen i samarbejde med Tønder Kommunes Biblioteker sætter skub i dette års UGE17-uge med foredraget ”Biodi-hvaffor-en krise?”. Bliv klogere på den biodiversitetskrise, vi står i lige nu, og hvad vi hver især kan gøre for at vende skuden. For nogle gange kan selv små tiltag have en stor effekt. Og hvis vi lærer at holde af naturen, så er den også meget lettere at passe på.

En enorm faglig viden, krydret med en lysende entusiasme og en ubetinget kærlighed til naturen, har gjort Vicky Knudsen til en af landets mest populære naturformidlere for både børn og voksne.

Det koster 80 kr. for voksne og 40 kr. for studerende og personer under 18 år at deltage i denne aften, hvor du er garanteret at gå derfra med et fornyet syn på vores alle sammens naturskatte - og med et smil på læben. Vi glæder os til at blive klogere på biodiversitetskrisen i godt selskab og med UGE17 som ramme.

Køb din billet her