Om dette arrangement

Tid
19:00
Pris
80 kr./40 kr.
Lokalitet
Manufakturen (Teaterhuset)
Søren Jensens vej 2
6240 Toftlund
Arrangører
Target

Vicky Knudsen præsenterer "Biodi-hvaffor-en krise?"

Biodiversitetskrise og den sjette masseuddøen. Det lyder meget voldsomt, og det er det bestemt også. Men er det hele bare håbløst, eller er der rent faktisk håb forude?

I dette foredrag kigges der nærmere på, hvad biodiversitet er, hvilke arter det er, der forsvinder, hvad der har forårsaget krisen, og hvad vi kan gøre for at vende krisen. For nogle gange kan selv små tiltag have en stor effekt. Og hvis vi lærer at holde af naturen, så er den også meget lettere at passe på. Der vil være både konkrete eksempler på hvad der går galt, og hvad der går godt. Hvad vi kan gøre, og hvad vi slet ikke skal gøre. Alt i alt for at blive lidt klogere på den der er allerbedst til at skabe god natur – naturen selv.

Vicky Knudsen er uddannet biolog og har holdt et hav af foredrag og ture over hele landet. Hun har medvirket i en lang række indslag om natur på både tv, i radio og i skrevne medier. Hun har medvirket som ekspert i flere naturprogrammer og er især kendt fra det populære tv-program ”1 døgn, 2 hold, 3 dyr”.

En enorm faglig viden, krydret med en lysende entusiasme og en ubetinget kærlighed til naturen, har gjort Vicky Knudsen til en af landets mest populære naturformidlere for både børn og voksne.

 

Arrangementet afholdes i Manufakturen, det gamle teaterhus i Toftlund.

 

80 kr. for voksne

40 kr. for studerende og personer under 18 år