Justering af lån på eReolen og eReolen GO!

Antallet af lån på eReolen og eReolen GO! justeres for at sikre, at endnu flere kan få glæde af vores digitale bibliotekstilbud. Alle brugere kan fra 1. juli låne op til 7 e-bøger og 7 lydbøger pr. måned. Denne ændring, som er drøftet og godkendt i Kulturudvalget den 12. juni, er nødvendig for at sikre, at økonomien kan følge med den stigende efterspørgsel resten af 2024.

For at kunne imødekomme denne efterspørgsel på en bæredygtig måde, er det besluttet at justere antallet af lån. Vi arbejder aktivt på at finde en langtidsholdbar løsning, så vi kan tilbyde endnu bedre service i fremtiden.

Blå titler

Alle brugere kan fortsat låne de såkaldte "Blå titler" uden begrænsninger. De blå titler er bøger som kan lånes ud over de 7 månedlige lån. Du genkender de blå titler ved ikonet under bogen, som er blåt i stedet for sort, og at der står ”Materialet tæller ikke med i din lånekvote” når du klikker ind på bogen. Hen over sommerferien vil vi anbefale blå titler, til både børn og voksne, her på hjemmesiden og på vores Facebookside.

Hvis dine børn benytter Unilogin til eReolen GO! vil de i resten af 2024 kunne låne 3 e-bøger og 1 lydbog hver måned.

Vi ser frem til at fortsætte med at tilbyde jer et rigt udvalg af e-bøger og lydbøger. Sammen arbejder vi på at skabe et endnu bedre og mere tilgængeligt digitalt bibliotek for alle.