Danmark set fra luften – Toftlund

24.02.20
Toftlund Bibliotek sætter fokus på den digitale og gratis ressource der giver dig adgang til tusindvis af billeder set fra luften fra før Google eksisterede.

På Toftlund bibliotek kan du (gen)opdage Toftlund by, som den så ud i 1950. Billederne stammer fra Det Kongelige Biblioteks digitale skatkammer: ”Danmark set fra luften – før Google,” og består af fotografier af kendte, gamle bygninger i byen. Udstillingen er tilgængelig i bibliotekets betjente åbningstid til og med den 3. marts.

”Danmark set fra luften – før Google” er en hjemmeside, der indeholder fotografier fra hele Danmark, hvorfor der også kan findes billeder af for eksempel Samsø eller Skagen. Udstillingen på Toftlund bibliotek, som koncentrerer sig om Toftlund, giver et indblik i, hvad man kan bruge hjemmesiden til og hvordan man selv kan bidrage til siden med sine egne historier.  Har besøgende behov for en introduktion til ”Danmark set fra luften – før Google” er bibliotekets personale klar til at hjælpe.

Besøg Danmark set fra luften her

Du kan bidrage til den information, der er at finde på Danmark set fra luften – før Google.

  1. Hjælp med at placere billederne korrekt
  2. Bidrag med oplysninger om billederne
  3. Fortæl om det der er på billederne

For at bidrage til Danmark set fra luften - før Google skal du være oprettet som bruger på det Kongelige Biblioteks hjemmeside: kb.dk. Har du brug for hjælp til at oprette dig, kan du følge en guide til hvordan du gør her

Billeder: Aalborg Luftfoto; Det Kgl. Bibliotek.