4 hyggelige familieaktiviteter til vinterferien

16.02.21
Biblioteket hjælper med inspiration til hyggelige familieaktiviteter i vinterferien!

Læs, læs, læs!

Vi synes selvfølgelig det er en fremragende aktivitet. Og nu kan du igen hente reserveringer i alle af vores fire afdelinger.
Mangler du inspiration til læsningen til dig selv eller familien, så hjælper vi dig gerne. Du kan ringe til os på tlf. 74929840, sende en mail på bibvagt@toender.dk eller booke et møde med os her.

Gå et eventyr

Tag på eventyr i naturen og oplev måske en helt ny side af vores skønne egn. Med app’en ”natureventyr” får I et eventyr i små bidder, mens I følger ruten, som app’en guider jer gennem. Alle eventyrene i Tønder Kommune er gratis. Især velegnet til børn i alderen 3-9 år. Læs mere om app’en her.

Find tegnegrejet frem

Der kan gå megen god tid med at sidde og tegne og male. Det kan også være hyggeligt, at få læst højt, mens man sidder og tegner. Hvis I hellere vil farvelægge, end gå helt frihånd, så har vi samlet nogle motiver i denne print-selv malebog – den er ganske gratis ;-): Print malebog.

Spil et brætspil

Det er både hyggeligt og sjovt at spille med hinanden. Husk, at vi også låner spil ud på bibliotekerne – og du kan lige nu reservere dem hjemmefra. Se et udvalg af de spil vi udlåner her. HUSK at du skal reservere spillet hjemmefra, før det kan afhentes på et af vores biblioteker.