Kender du billedbøgerne om Sallys far?

04.01.21
Serien er helt forrygende og kan læses højt for de 4-8 årige

Billedbogen “Sallys far er en dårlig taber” er lige udkommet, og den er lige så skøn som resten af serien.

Sallys far er et rigtigt konkurrencemenneske, og han vinder næsten altid over Sally - både når de leger dåseskjul, cykler om kap og konkurrerer om at have flest flødeboller i munden på én gang. Sally synes, at far er vildt irriterende, når han vinder, men han siger bare, at det er fordi, hun er en dårlig taber. Sally må finde på noget, hvor hun kan vinde, for måske er far i virkeligheden heller ikke så god til at tabe? 

Jeg er helt vild med billedbøgerne om Sally og hendes skøre far, og bøgerne har masser af humor. Sallys far er rigtig sjov - ikke mindst når han fortæller om sin barske barndom, hvor han som baby måtte gå med aviser for at tjene sine egne penge, og hvordan han måtte gå i knæhøj sne til skole - året rundt. Tegningerne er rigtig sjove, og personernes ansigtsudtryk er meget livagtige. Husk at holde øje med Sallys lillebror, som laver skøre ting på mange af billederne.

Der er indtil videre udkommet 9 skønne bøger i serien. Den seneste bog “Sallys far er en dårlig taber” er ikke kommet på AssensBibliotekerne endnu, men den kommer meget snart, så glæd dig!

Du kan også låne serien på eReolen.

Lone Rahbek Christensen, bibliotekar

Oprindeligt skrevet af Assens Bibliotekerne.

  • Billedbog

Dengang Sallys far var dreng

Billedbog. Sallys far fortæller mange historier fra dengang han var dreng. Som at han fik bussemænd og koldt grus til aftensmad. Men er det rigtigt eller løgn? Det vil Sally finde ud af
Læs mere
  • Billedbog

Dengang Sallys far var dreng