Blandede blå børnelydbøger – med masser af spas

22.03.21
I bliver her introduceret for nogle af de sjoveste 'blå' børnelydbøger på eReolen, der er garanti for smil på læben!

Hvad er ”Blå titler”?

Bøger markeret med blåt e-bogs- eller lydbogsikon tæller ikke med i din normale udlånskvote. Du kan låne disse titler, selvom du har nået grænsen for din udlånskvote.

Når du søger efter en titel i eReolens app, kan du indsnævre søgeresultaterne til at vise udelukkende titler, der er 'Ekstra lån. Du kan også få en fuld liste over alle de blå titler/ekstra titler ved at vælge søgesiden og kategorien "Ekstra titler."

  • Lydbog (net)

Grydeklar : godnathistorier der får børn til at smile i søvne

(2019)
Godnathistorier der nok skal få børn til at falde i søvn med et smil på læben
Læs mere
  • Lydbog (net)

Grydeklar : godnathistorier der får b...

(2019)

Grydeklar : godnathistorier der får børn til at smile i søvne (fra 4 år)

Denne samling af gale og geniale godnathistorier vil uden tvivl begejstre de mindste skolebørn, men det er nok mest forældrene, der falder i søvn med et nervøst smil på læberne.

I denne bog møder man drengen med den største røv, den rigeste mand på kirkegården, den blegeste bangebuks og pigen, der var et dumt svin. Så er tonen slået an, og løjerne vil næsten ingen ende tage.

Der er 11 historier, og den ene er mere politisk ukorrekt end den næste, hvilket efterhånden er en udbredt tendens i den danske børnelitteratur. 

 

  • Lydbog (net)

Bækager Boldklub - tæsk og tuba

Bækager Boldklub er tæt på at blive jyske mestre. Hele byen gør klar til fest med fiskedam og snobrød, men få minutter før finalen, opdager træneren, at hele holdet er skiftet til Team Herning. Alle undtagen reservemålmanden Brille
Læs mere
  • Lydbog (net)

Bækager Boldklub - tæsk og tuba

Bækager Boldklub - tæsk og tuba (fra 6 år)

Da jeg fik bogen om fodboldholdet fra Bækager Boldklub i hånden for første gang, læste jeg titlen forkert. Jeg læste Bæ-kager Boldklub i stedet for Bæk-ager. Hvilket er ganske sigende for humoren i bogen.

Bækager Boldklub havde et formidabelt godt A-hold, men lige før den sidste og afgørende kamp om Jyllandsmesterskabet, sker der noget uventet. A-holdet forsvinder og tilbage står klubbens B-hold, som består af en masse sjove gutter.

 

  • Lydbog (net)

Mugge og hans mærkelige hjerne

(2019)
Mugge og de andre beboere på Düsseldorf Allé oplever igen sjove ting som flyvende blå grise, Amazonas i baghaven og OL i skole imellem "Solsikken" og "Killer Instinct School System"
Læs mere
  • Lydbog (net)

Mugge og hans mærkelige hjerne

(2019)

Mugge og hans mærkelige hjerne (fra 9 år)

De fleste har efterhånden stiftet bekendstskab med Mugge og hans vejfest, efter filmatiseringen af den første bog.

Eleverne på Basserup Kommuneskole testes, men Mugges hjerne viser sig at være så mærkelig, og hans svar får computeren til at eksplodere. Lærerne ved ikke, hvad de med skal stille op, men terapi og eksperter skal der i hvert fald til. Mugge nægter at samarbejde og taper sig fast til væggen.

 

  • Lydbog (net)

Blafferens galakseguide

Af Douglas Adams (2018)
Science fiction. Takket være rumforskeren Ford og håndbogen for vakse galakse-blaffere når Arthur og Ford væk, inden jorden udslettes. Efter mange problemer kommer de til den øde planet Magrathea, der ikke er så øde endda
Læs mere
  • Lydbog (net)

Blafferens galakseguide

Af Douglas Adams (2018)

Blafferens galakseguide (fra 12 år)

Denne science fiction klassiker, kender de fleste nok bedst med sin original titel: ” The Hitchhiker's Guide to the Galaxy”.

Takket være rumforskeren Ford og håndbogen for vakse galakse-blaffere når Arthur og Ford væk, inden jorden udslettes. Efter mange problemer kommer de til den øde planet Magrathea, der ikke er så øde endda.

"Blafferens galakseguide" af Douglas Adams indlæst af tv-vært og forfatter Jacob Riising.