Mediestream

Mediestream

Adgang
Kun på biblioteket
Adgang til Det Kgl. Biblioteks avissamlinger.

Der er forskel på hvad du har adgang til alt efter hvor du befinder dig.  Det du har adgang til hjemmefra og fra biblioteket er AVISER. Listen over samtlige digitaliserede aviser findes her. Du kan læse alt, der er mere end 100 år gammelt direkte på skærmen hjemmefra og på biblioteket, og du kan få henvisninger til, hvor du finder artiklerne i nyere aviser.

Generelt gælder det, at aviser udgivet efter 31. december 1918 kan man søge i hjemmefra, men for at kunne læse i dem skal man møde op på en af de tre pligtafleveringsinstitutioner – Det Kgl. Bibliotek Århus, Det Kongelige Bibliotek eller Det Danske Filminstitut.

Tønder Kommunes Biblioteker abonnerer på Mediestream Folkebibliotek, der indeholder nogle nyere aviser, som du automatisk får adgang ti,l når du befinder dig på et af kommunes biblioteker og søger via Mediastream. Mediestream Folkebibliotek indeholder 5 mio. avissider fra tidsperioden 1918 til 2001. Det er aviser, der ikke længere eksisterer. Listen over nyere aviser findes her.

Læs mere om hvordan du må bruge avisernes indhold til her

Se søgetips mm. i denne video: https://youtu.be/WJyNx-wVVVI