Om dette arrangement

Tid
19:00
Pris
Gratis
Lokalitet
Arrild Svømmehal
Arrild Ferieby 9
6520 Toftlund
Arrangører
Tønder Bibliotek, Arrild Svømmehal
Target

Litteratur På Bassinkanten

Velkommen til Litteratur på Bassinkanten - en litteraturoase ud over det sædvanlige!

Har du nogensinde fået fortalt en god historie, mens du flød rundt i et varmtvandsbassin? Hvis ikke, er det nu du har chancen.

Arrild Svømmehal og Tønder Kommunes Biblioteker er gået sammen om at skabe en unik fordybelsesaften, hvor vand og litteratur smelter sammen på en ny og anderledes måde. Med dæmpet belysning, roligt videomateriale og højtlæsning fra nøje udvalgt litteratur, kan du læne dig tilbage i vandet og flyde med ordene ind i uudforskede universer.

Der vil være to oplæsninger fra forskellige litterære værker med en pause imellem, hvor du kan benytte svømmehallens øvrige faciliteter, tage en tår vand eller snakke med en ven. Efter højtlæsningen runder vi af med en varm kop kaffe/the og et stykke kage i cafeteriet, hvor der er rig mulighed for at tage oplevelsen ind og vende den med de øvrige deltagere.

Praktisk info: Arrangementet varer ca. 1,5 time. Du skal være 16+ for at deltage. Det er gratis at deltage, men det kræver tilmelding her på siden. Der er begrænsede pladser, så meld dig til allerede i dag for at sikre din plads.

Vi i Arrild Svømmehal og på Tønder Kommunes Biblioteker glæder os til at se dig.