Om dette arrangement

Tid
16:00
Pris
20 kr.
Lokalitet
Højergård
Torvet 1
6280 Højer
Lokalitet
Marsken
Arrangører
Tønder Bibliotek, Tønder Kommunes Sundhedsafdeling
Target

Højergård – Fællesspisning og marskvandring

Oplev den restaurerede, historiske marskgård og den smukke natur, der omringer den.

Tønder Kommunes Sundhedsafdeling og kommunens biblioteker inviterer inden for til en aften, der står i naturens og bæredygtighedens tegn.
Arrangementet starter med en fælles gåtur i Tøndermarsken med naturvejleder Hans Tonnesen, hvor vi skal sanke planter, der kan bruges til aftensmaden, og hvor vi vil lære mere om sankning og om den fantastiske natur, der omringer os.

Efterfølgende vil vi, i fællesskab med Frelsens Hærs Familieværksted lave mad i Højergårds historiske og nyrestaurerede lokaler ved brug af datovarer doneret af Rema 1000 i Tønder og Dagli’ Brugsen Højer.

Aftenen afsluttes med fællesspisning i de smukke rammer.

Under spisningen vil bibliotekerne og sundhedsafdelingen fortælle mere om det kommende projekt Sammen om Verdensmål, hvor du får muligheden for, i fællesskab med andre, at være med til at bestemme, hvordan vi gør Tønder Kommune lidt mere bæredygtig.

Der vil også være et kort oplæg om initiativet Nordens Reneste Kommune, som gerne vil have dig til at hjælpe med at sikre, at Tønder Kommune bliver ved med at være et grønt og rent sted at bo.

 

Fælles cykeltur:

For de friske, vil der være fælles cykeltur til Højergård fra Tønder og Bredebro. Tilmelding til cykelturen skal ske på forhånd.

Du tilmelder dig cykelturen her: https://www.place2book.com/da/sw2/sales/86y4cfz84g