Om dette arrangement

Tid
19:00
Pris
Gratis
Lokalitet
Schweizerhalle - Tønder Kulturhus
Ribelandevej 39
Arrangører
Tønder Bibliotek, Sammen om Verdensmål
Target

Nanna Hyldgaard Hansen

Lev for det halve - og få det hele

Går du også og drømmer om at knække koden til en klimavenlig hverdag med balance i familie- og arbejdslivet? Denne aften giver Nanna Hyldgaard Hansen praktiske hverdagsråd og enkle sparetips, så du kan leve for mindre og få mere tid til det, der er vigtigt.
Hun har skrevet bestselleren »Lev for det halve – og få familieliv, forbrug og arbejde i balance« om sine erfaringer med at skære forbruget ned uden at savne noget. Nanna har med udgangspunkt i et almindeligt dansk forbrug og liv i byen mere end halveret sin og familiens klimabelastning. Hun er netop nu aktuel med en ny bog »Rig på tid – med en kortere arbejdsuge og klimavenlige vaner.«
Foredraget og bøgerne guider til nemme, klimavenlige vaner, der er lige til at bringe ind i hverdagen, og samtidig ser Nanna på problemstillingerne i et større samfundsperspektiv. Det handler om at gøre verdensmål til hverdagsmål. 
Der vil være lette, inspirerende og praktiske spareråd, som er relevante for folk i alle aldre.

Sammen om Verdensmål
Arrangementet præsenteres i samarbejde med Sammen om Verdensmål, som er et landsdækkende projekt, der giver borgere mulighed for at lave bæredygtige aktiviteter i deres lokalområde i samarbejde med deres lokale bibliotek. 
Kunne du tænke dig at blive en del af projektet? Kontakt dit lokale bibliotek for mere info.