Om dette arrangement

Tid
10:00
Pris
50 kr.
Lokalitet
Schweizerhalle - Tønder Kulturhus
Ribelandevej 39
6270 Tønder
Arrangører
Tønder Bibliotek, Tønder Kommunes Biblioteker
Target

RobinSamse

Mød de populære YouTubere, RobinSamse!

Lyt til den episke fortælling om, hvordan Robin og Samrita krydsede veje, indtog YouTube-verdenen og skabte det fænomen, vi kender i dag!

Efter foredraget kan du fyre dine brændende spørgsmål afsted til RobinSamse, og så venter der dig også en chance for at score fantastiske præmier fra deres webshop - trukket ved lodtrækning blandt deltagerne.

Sidst, men ikke mindst, gør dig klar til et møde med stjernerne, og få både autografer og et billede med Robin og Samrita.

 

Hvem er RobinSamse?
Mød dansk YouTubes dynamiske duo, RobinSamse - skabt af Robin Dekker Madsen og Samrita Kaur.

Med over 224.000 abonnenter og 250 millioner visninger (2023) er de Danmarks sensationelle YouTube-stjerner. RobinKaja og Robin & Sammie er også i spil med henholdsvis 121.000 og 76.000 dedikerede følgere. Historien starter i 2007 med RobinKaja, der udviklede sig til et dansk ikon på YouTube. Robin Madsen og Samrita Kaur, mødtes i 2009, og i 2012 skabte de sammen RobinSamse, der nu er synonym med en fantastisk YouTube-oplevelse. Dyk ned i deres sjove og kreative verden - hver video er en billet til en uforglemmelig underholdningsrejse!