- Bog
Bæredygtig kost : en guide til valg af bæredygtig kost med omtanke for miljø og dyrevelfærd
Af Julie Juanita Larsen (2019)
Om begrebet bæredygtighed i forhold til kost, fx hvordan man kan undgå madspild, skære ned på kødet og forståelse for de enkelte mærknings-ordninger. Med cases om fagfolk, familier og ildsjæle, der har taget et aktivt valg om bæredygtighed til inspiration samt en samling bæredygtige opskrifter
Henter beholdningsoplysninger.
Detaljer om materialet
Type
Bog
Format
illustreret i farver
Emneord
Emnetal
61.38 (Ernæring)
Bidrag af
ISBN
9788793575653
Udgave
1. udgave, 1. oplag (2019)
Omfang
216 sider
Forlag
Muusmann
Målgruppe
alment niveauvoksenmaterialer
På hjemmesiden
- Side
12: Ansvarligt Forbrug og Produktion
Det tolvte af FN's Verdensmål er at sikre bæredygtigt forbrug og produktion. - Nyhed
Bag om Verdensmål 12: Ansvarligt Forbrug og Produktion
Det 12. af FN’s verdensmål går ud på at sikre bæredygtig produktion og forbrug.