Gæsteanmeldelse - "Den døde skov" af Line Kyed Knudsen

13.07.17
Shabnam Asef går på Tønder Overbygningsskole og er med i "Læsehestene" på biblioteket i Tønder. Her giver hun den som gæsteanmelder.

Den døde skov er en bog om den 15-årige Isabella og hendes venner Lærke, Asif og Noah. Det er næsten Halloween, og Noahs farmor har advaret om, at en fare fra skoven truer byen. En aften forsvinder Asif pludseligt, mens han er i gang med at filme i skoven, og da forskeren, Marie Shelby, samtidigt fyres under mystiske omstændigheder fra Isabellas mors arbejde og en psykiatrisk patient også forsvinder sporløst, fornemmer Isabella en grum sammenhæng…

Dette er min yndlingsbog, fordi den er romantisk og så er der også lidt gys over den, som gør den endnu bedre og mere spændende. Når jeg læser bogen, kan jeg se det hele for mig. Det er ikke en realistisk bog, men nogle af de ting der sker, kan man godt relatere til i hverdagen.

Af Shabnam Asef

 

Læsehestene er elever fra Overbygningen på Tønder Distriktsskole, som startede en læsekreds kaldet ”Læsehestene” i november 2016. Eleverne går i hhv. 7. og 8. kl. og de har haft møde på Tønder Bibliotek 1 gang om måneden. Til hver gang læses en ny bog som så bliver diskuteret ved læsekredsmødet. Der er blevet læst mange fantastiske bøger hen over vinteren, der er blevet snakket meget, samt spist kage og drukket te.

Læsehestene har været så flinke at skrive nogle anmeldelser af nogle af de bøger de synes allerbedst om og som de gerne vil anbefale andre at læse. Og hvad er bedre end at få nogle gode tips til læsning, nu hvor sommerferien står for døren?

Tags
Materialer
Reservér
  • Bog

Den døde skov

Af Line Kyed Knudsen (2013)
Læs mere