Strikkecafé på Tønder Bibliotek

27.09.22
Er du inkarneret strikker, nybegynder eller befinder du dig et sted midt i mellem, så kan du snart deltage i et hyggeligt strikkefællesskab her på biblioteket.

Inspireret af, og som opvarmning til, den kommende festival Masker i Marsken starter vi en strikkecafé op på Tønder bibliotek. Arrangementerne er gratis, og du behøver ikke at tilmelde dig. Det hele foregår i vores hyggelige bogcafé.

Så find blot den halvfærdige sweater frem fra gemmerne og tag pinde og garn med under armen. Til strikkecafeen vil Lotte fra Garn by jacobsen også deltage og være behjælpelig med spørgsmål. Er du i tvivl om hvad du vil strikke, vil en repræsentant fra Masker i marsken instruere i at lave firkanter til guirlander. Så har du garnrester liggende så medbring dem og deltag i dette fælles projekt.

Har du lyst, så lok din strikkemakker med, ellers er vi sikre på, at du hurtigt vil møde andre strikkeglade mennesker. Vi håber at vi i fællesskab på tværs af aldersgrupper og niveau, kan lære af og med hinanden. Og få en god snak om ret og vrang over en god kop kaffe. Cafeen vil være åben for alle med bibliotekslogin (hvis du ikke har et, ordner vi det første gang du er her) på følgende datoer:

29. september

12. oktober

3. november

30. november

Alle dage fra kl. 19-21.

Vi glæder os til at se dig!