Sissel-Jo Gazan
Noa K. Hansen

Online forfatteraften med Sissel-Jo Gazan

17.03.21
Mød forfatter Sissel-Jo Gazan når Tønder Kommunes Biblioteker og Schweizerhalle – Tønder Kulturhus sender live.

Forfatter og skribent Noa K. Hansen interviewer Sissel-Jo Gazan til dette spændende arrangement, der kommer tæt på Gazans forfatterskab og seneste roman 'Hvide blomster'.

I ’Hvide blomster’ følger vi pigen Jenny, der er opvokset på Samsø hos sin mor, der er tatovør. En dag forsvinder en ung pige, og alle på Samsø taler om det. Jennys kusine, Tessa, kendte den forsvundne pige, og pludselig bliver Jenny præsenteret for en verden af hemmeligheder, hvor de voksne lyver.

OM FORFATTERNE

Sissel-Jo Gazan er født i Aarhus og bor i dag i Berlin. Hun har skrevet siden hun var helt ung, og på universitetet læste hun biologi med speciale i dinosaurer. I 2008 fik hun sit store romangennembrud med kriminalromanen ’Dinosaurens fjer’, og siden kom ’Svalens graf’ og ’Blækhat’.

Noa K. Hansen er forfatter til to digtsamlinger og arbejder som kulturkritiker og kulturformidler. Han har arbejdet som skribent samt projektleder ved Folkeuniversitetet i Aarhus. Han er cand.mag i Æstetik og Kultur fra Aarhus Universitet. 

Sådan deltager du i arrangementet

Arrangementet streames live fra Tønder Kommunes Bibliotekers Facebookside og kan ses af alle. Du kan tilmelde dig begivenheden direkte på vores Facebookside HER. Du kan også tilmelde dig arrangementet på vores hjemmeside HER. Så vil du kort før begivenheden starter, modtage et link til livestreamingen på din mail.  Du behøver ikke at være oprettet som facebookbruger for at deltage.

Bestil din gratis billet her

Materialer
Sissel-Jo Gazan: Hvide blomster : roman
  • Bog

Hvide blomster : roman

Af Sissel-Jo Gazan (2020)
I takt med at teenageren Jenny vokser op og mister barndommens uskyldighed, må hun lære, at man ikke altid kan stole på de voksne, og at svigt og løgne findes side om side med kærlighed og sandhed. Kan man lide velskrevne, men grumme fortællinger om svigt og hævn, så vil denne roman være et spændende bekendtskab
Læs mere
  • Bog

Hvide blomster : roman

Af Sissel-Jo Gazan (2020)
Sissel-Jo Gazan: Blækhat : roman
  • Bog

Blækhat : roman

Af Sissel-Jo Gazan (2017)
Rosa vokser op i 1980'ernes Aarhus hos sin mor, der er svampeekspert, og bøssen Krudt, der er kunstner. Mange år efter bliver en kvinde forgiftet med svampe - er der en sammenhæng?
Læs mere
  • Bog

Blækhat : roman

Af Sissel-Jo Gazan (2017)
Sissel-Jo Gazan: Dinosaurens fjer : roman
  • Bog

Dinosaurens fjer : roman

Af Sissel-Jo Gazan (2009)
Krimi. Er verdens fugle dinosaurernes efterkommere? Det er emnet for Annas speciale på biologistudiet, og jo dybere hun trænger ned i emnet, des tydeligere bliver det, at både videnskabelig og almenmenneskelig uredelighed kan få voldsomme konsekvenser
Læs mere
  • Bog

Dinosaurens fjer : roman

Af Sissel-Jo Gazan (2009)