Ny udstilling på Tønder Bibliotek

26.01.19
Ny udstilling ved Birthe Høeg

I januar og februar kan Tønder bibliotek præsenterer nye billeder malet af Birthe Høeg. Birthe er 58 år og kommer fra Øster Højst og hun fortæller, at hun altid har været kreativ og holder meget af at sidde og fordybe sig i kreative aktiviteter.

I 2009 blev hun ramt af en hjerneskade, som medførte hun ikke længere kunne arbejde fuldtids. Herefter startede hun på VSU, voksen specialundervisning, ved Tønder Ungdomsskole. Her går hun på kunstholdet, hvor hun arbejder med mange forskellige udtryk, maleteknikker samt mixmedia og har lært om Ittens farvelære og fået inspiration fra kunstbøger og kunstsider på nettet.

Igennem sin tid på kunstholdet er hun blevet udfordret med forskellige opgaver og udtryk, så med sin udstilling vil hun gerne vise et udpluk af de områder, hun har arbejdet med. Når hun arbejder, er hun meget koncentreret, så for hende kan der hurtigt gå 3 timer.

”Det er kvalitetstid for mig og giver med en stor glæde og lykkefølelse at arbejde kreativt og det er noget af det allerbedste, jeg kan gøre for mig selv!”.