Ny udstilling med naturbilleder på Tønder Bibliotek

17.06.20
Efter Corona-nedlukningen er Tønder Bibliotek igen klar med en ny udstilling.

Efter Corona-nedlukningen er Tønder Bibliotek igen klar med en ny udstilling. Denne gang hedder udstilleren Stig Bang-Mortensen. Han er nok mest kendt som den tidligere formand for Tønder Festival Fond, men han kan også noget helt særligt med sit kamera, som han tit medbringer, for det tilfælde at han skulle falde over et godt motiv. Det ses tydeligt, når man går ind på hans facebookside. 

Med sit kamera har han især taget mange flotte naturbilleder fra Tønder og omegn, som Tønder Bibliotek har den glæde at have fået lov til at vise et udvalg af her i sommer.
Stigs fotos er blevet trykt på akvarelpapir, som gør at man undgår det forstyrrende genskin, som almindeligt fotopapir afgiver.

Udstillingen er også bibliotekets bidrag til den landsdækkende kampagne ”Vores Natur,” hvor man ligeledes på DR har kunnet følge med i nogle fantastiske udsendelser om naturen i Danmark.
”Vores Natur” er et samarbejde mellem landets biblioteker, Danmarks Radio, De naturhistoriske museer, Friluftsrådet samt Naturstyrelsen.

Udstillingen kan ses til og med august måned i bibliotekets åbningstid.