Ferie apps

11.07.18
Det er snart ferietid, en tid hvor der skal slappes mest muligt af, uden for meget stress og jag. Vi har derfor samlet nogle af de apps der kan hjælpe dig både inden ferien og imens du er afsted. Der er samtidig også mulighed for lidt underholdning til ferien med nogle af bibliotekets egne apps. Alle apps kan findes til både android smartphones på Google play og til iphones på App-store.

Filmstriben

Filmstriben er bibliotekernes digitale filmtilbud til dig. Filmstriben kan bruges af alle, der er oprettet som bruger på deres lokale bibliotek. Filmstriben indeholder en bred vifte af spillefilm, kort- og dokumentarfilm for børn, unge og voksne.
http://biblioteket.filmstriben.dk/node/3569 

Packpoint

Denne app er gratis og henvender sig til dem, der ender med at komme afsted på ferie uden solbriller eller dykkerbriller. Med appen kan man indtaste sin destination, præferencer og type af ferie, og så skabes der en pakkeliste, så man husker at få alt det nødvendige med. 
https://www.packpnt.com/ 

Google Trip

Appen er din personlige assistent på ferien og vi hjælpe med at holde styr på det praktiske, den kan eksempelvis automatisk downloade dine flybilletter og informationer om dit hotel. Den nyeste opdatering kan den også hjælpe med at finde aktiviteter i nærheden af dig. 
https://get.google.com/trips/ 

TripAdvisor

Både i ind- og udlandet, kan TripAdvisor være en brugbar app, så du ikke spilder dine feriepenge. Appen leverer anbefalinger af størstedelen af de attraktioner, restauranter, forlystelser og som du møder i din ferien, anbefalingerne er baseret på brugerbedømmelser og deres oplevelser.
https://www.tripadvisor.dk/ 

Postkortet

Ofte så er postkort ganske upersonlige og der er måske ikke lige et med din favorit attraktion. Med denne app kan du sende folk derhjemme et klassisk postkort, med dine personlige feriebilleder. Kvaliteten er god, fremme inden for få dage og et personligt postkort er da lidt sjovere. 
https://www.postnord.dk/koeb-online/postkortet 


E-reolen

eReolen giver adgang til at læse og lytte til e-bøger og lydbøger pc, smartphone eller tablet. Du finder ca. 9000 titler og de nyeste titler reserveres ligesom på biblioteket, men de fleste e-bøger og lydbøger kan hentes eller streames direkte. Kan også benyttes uden internetadgang.

https://ereolen.dk/node/119