Freakshow af Nicole Boyle Rødtnes

28.10.20
Nogle gange kan man føle sig udenfor, og at man er en freak, selvom man er er helt gennemsnitlig og normal. Nicole Boyle Rødtnes vender op og ned på hvad, der er normalt og unormalt i serien Freakshow, der handler om at være og føle sig anderledes.

Nicole Boyle Rødtnes' bøger om familien van Schabt er fulde af unormale mennesker og freaks. Her er det ganske normalt at være født med for mange eller for få kropsdele. Moderen har ingen ben og kører rundt på sit skateboard. Søsteren Ariel er en havfruepige med en lang havfruehale, og faren er en kæmpe på to en halv meter. Den eneste i familien, der er født normal, er Norm og dét er næsten unormalt!

Her er masser af kærlighed, opmærksomhed, og tid til hinanden i denne store farverige familie, hvor der altid er plads til flere.

Nicole Boyle Rødtness gør i serien Freakshow op med begrebet normalitet. Teksten oser af rummelighed overfor folk, der er anderledes og sætter en stor streg under, at selvom din krop ikke er som de flestes, kan man sagtens have et godt liv, gode relationer og opleve en masse spændende ting!

  • Bog

Freakshow - de falske freaks

Norm er den eneste normale i sine forældres freakshow, men han hjælper gerne til bag forestillingerne, mens han drømmer om en dag selv at stå på scenen
Læs mere
  • Bog

Freakshow - de falske freaks