Cecilie anbefaler

25.09.20
Cecilie er vores dygtige 9. klasses praktikant, som vi har haft besøg af hele ugen. Her anmelder hun bogserien "Bøger fra begyndelsen", som er en spændende fantasy-serie for de 10-12 årige!

Navn: Cecilie, 15 år.

Interesser: Volleyball og bøger.

Anbefaler: Det smaragdgrønne atlas af John Stephens.                                              

Derfor skal du læse den:

Det er en meget spændende fantasy bog, nem at forstå, og meget gribende. Den minder om Narnia og Det gyldne kompas, og kunne være interessant, hvis du synes godt om dem. 

Hvad handler bogen om?

Bogen handler om 3 søskende, Kate (14 år), Michael (12 år) og Emma (10 år). De er blevet fjernet fra deres barndomshjem, da de var helt små. Gennem hele deres liv har de flyttet fra børnehjem, til børnehjem. Nu flytter de ind på endnu et børnehjem. Det er et meget mystisk sted, og de opdager endda, at de er de eneste børn. På børnehjemmet finder de en ny og magisk verden. Men ikke alt er godt, i denne nye verden. De bliver forfulgt af blandt andet den onde grevinde, og hendes skræmmende morum cadi-krigere. For at overleve skal de finde ud af, hvorfor det er lige præcis dem, der bliver jagtet, og hvilken profeti om et magisk atlas, den onde grevinde er så optaget af. De befinder sig hurtigt i kampen mellem det gode og det onde.

  • Bog

Det smaragdgrønne atlas

Kate og hendes to søskende bliver fjernet fra deres barndomshjem med deres forældres samtykke. De ender på den mystiske Mr. Pyms børnehjem. Her bliver de ført ind i en fremmed og faretruende verden, hvor de efterstræbes af den onde og magtbegærlige grevinde og hendes uhyggelige og udræbelige morum cadi-krigere
Læs mere
  • Bog

Det smaragdgrønne atlas

  • Bog

Den kulsorte protokol

Fantasy. De tre søskende, Kate, Michael og Emma er stadig på en vanvittig og hæsblæsende jagt efter Dødens bog, den tredje af de magiske bøger fra Begyndelsen. Emma har det store ansvar og skal gennem flere livsfarlige situationer i de forskellige verdener. Desuden har børnene endnu ikke fundet deres forsvundne forældre
Læs mere
  • Bog

Den kulsorte protokol