For altid: nogle hemmeligheder kan man ikke sætte ord på af Jennifer L. Armentrout

YA historie om 2 unge, der er vokset op sammen hos en plejefamilie.

18 årige Mallory er opvokset i en plejefamilie, en dårlig en af slagsen. For at overleve, måtte hun gemme sig og leve i tavshed. Eneste lyspunkt i livet var hendes plejebror, Rider, som beskyttede hende efter bedste evne.  Dog kunne han ikke, beskytte hende mod det frygtelige, der skete.

På hospitalet mødte hun et lægepar, der adopterede hende. Her fik hun det hjem og den kærlighed, hun manglede. Langsomt og med ar på sjælen, er hun 4 år senere færdig med terapi og hjemmeundervisning, og skal nu tage sit senior-år på den nærlæggende High school.

Første skoledag støder hun ind i Rider, som hun ikke har set siden den forfærdelige dag. De genoptager venskabet, men dårlige minder trænger ind på glæden. Vejen er fuld af modstand, for ikke alle synes om en forbindelse mellem Mallory og Rider. Har de ret i, at han ikke er god for hende?

Bogen er en Young Adult, der omhandler unge mennesker, svigtet af samfundet og udsat for svigt af forskellig art. Den er en øjenåbner, en rigtig god bog, der sætter sine spor. På trods af sin størrelse, den er halvstor, er det en bog, jeg slugte. Den får min varmeste anbefaling. Læs den, for det er en god bog, også udover plejebarnsaspekterne.

Andre emner er venskab, banderelaterede problemer og kærlighed. 

 

  • Bog

For altid : nogle hemmeligheder kan man ikke sætte ord på

Mallorys fortid er fuld af dystre hemmeligheder, som hun ikke kan sætte ord på. Hendes værn mod grusomhederne har altid været tavshed. Kun Rider har kunnet beskytte hende mod det onde, men han forsvandt, da det var allerværst
Læs mere
  • Bog

For altid : nogle hemmeligheder kan m...