5 gode feel-good bøger til din sommer

12.07.22
Har du også bare lyst til bøger, der gør dig i godt humør i sommerferien? Vores bibliotekar, Rikke, anbefaler 5 feel-good bøger der helt sikkert får dig i afslappet sommerstemning.
  • Bog

Den lille café i København

Af Julie Caplin (2020)
Kate Sinclair arbejder med PR i London. Hun bliver snydt for en forfremmelse, men får i stedet chancen for at promovere København og den danske hygge for fem uregerlige, engelske journalister og bloggere
Læs mere
  • Bog

Den lille café i København

Af Julie Caplin (2020)

Caplin, Julie: Den lille café i København

Bogen er rigtig god underholdning. Den er godt skrevet, med sjove episoder og levende personbeskrivelser. Og så er det jo altid interessant at læse om, hvad udlændinge (i dette tilfælde englængere) synes om Danmark/København og dansk hygge.

  • Bog

Den skønneste chokoladebutik i Paris

Arbejdsløse Anna Trent rejser fra sit middelklasseliv i England til et lille værksted i Paris, hvor den koleriske Thierry fremstiller den fineste gourmet chokolade. Her lærer hun om kærlighed til både mad og mennesker
Læs mere
  • Bog

Den skønneste chokoladebutik i Paris

Colgan, Jenny: Den skønneste chokoladebutik i Paris

Det er en rigtig god historie. Man kan relatere til hovedpersonen, da det både går op og ned i hendes liv. Handlingen går meget ud på, at hun kaster sig ud i et helt nyt liv. Rejser fra England til Paris, skal finde et nyt sted at bo og et arbejde og nye venner. Og man glæder sig til at følge hendes udvikling.

  • Bog

Lejlighed til deling

Af Beth O'Leary (2019)
Tiffy er desperat for at finde et sted at bo. Leon mangler penge for at kunne redde sin bror. Så hvorfor ikke udleje sin lejlighed, mens han alligevel har nattevagter på hospitalet?
Læs mere
  • Bog

Lejlighed til deling

Af Beth O'Leary (2019)

O’Leary, Beth: Lejlighed til deling

Historien om to fremmede der deler en lejlighed er interessant. Især fordi de aldrig ser hinanden og derfor skriver små sedler til hinanden. Spændingen bygges op over, hvornår mon de mødes, og hvad sker der så? En rigtig god og hurtigt læst (fordi den er så god) bog.

  • Bog

Når violerne blomstrer : roman

Af Sarah Jio (2020)
Et besøg hos sin grandtante på Bainbridge Island vender op og ned på forfatteren Emilys liv, og alt hvad hun troede, hun vidste om sin familie
Læs mere
  • Bog

Når violerne blomstrer : roman

Af Sarah Jio (2020)

Jio, Sarah: Når violerne blomstrer

Bogens handling foregår i to spor. Et i fortiden og et i nutiden. Undervejs fletter historierne sig ind i hinanden. Man er så godt underholdt undervejs. Gode beskrivelser af omgivelserne og stemningen. Man føler sig næsten på ferie, samtidig med at man virkelig gerne vil finde ud af, hvad den anden historie går ud på, og hvilken betydning den har for den samlede fortælling. En rigtig god bog.

  • Bog

Et afgørende øjeblik

Af Sarina Bowen (2022)
Corey har indtil ulykken været en talentfuld ishockeyspiller, men nu skal hun starte college i en rullestol. Heldigvis møder hun den skadede ishockeyspiller Adam. Han er både lækker, sjov og forstår hendes savn. Men han har en kæreste. Fra venskab til kærlighed for alle fans af young adult-bøger
Læs mere
  • Bog

Et afgørende øjeblik

Af Sarina Bowen (2022)

Bowen, Sarina: Et afgørende øjeblik

Bogen omhandler livet på college set fra en handicappet, tidligere eliteishockeyspillers synspunkt. Der findes ikke mange bøger af den slags endnu, og den er et frisk pust. Derudover handler den også om kærlighed og venskaber og om at være ung. En bog jeg ikke kunne lægge fra mig igen.