Mød en Bibliotekar

Med Mød en Bibliotekar kan du nu bestille ½ times møde med en af bibliotekets ansatte.

Mangler du hjælp til den opgave du sidder og bakser med lige nu, hjælp til at kunne finde rundt i bibliotekets informationsdatabaser, hjælp til eReolen og Filmstriben eller måske savner inspiration til læsning til dig eller dit barn?

Så er hjælpen nær. Med bibliotekets tilbud Mød en Bibliotekar kan du nu bestille 1/2 times online møde med en af bibliotekets ansatte.

Møderne vil foregå enten som et web-møde hvor vi sender dig et link eller over telefonen, og du kan vælge et tidspunkt mandag-fredag imellem 10-16.

For at vi kan forberede os bedst muligt, skal du booke mindst 2 hverdage i forvejen og gerne angive 2-3 tidspunkter hvor du kan træffes. Husk også at være i god tid hvis du skal bruge litteratur fra et andet bibliotek. Det kan godt tage en uge inden bøgerne kommer.

Ved skoleopgaver vil vi desuden bede dig skive problemformulering, fag og årgang.

Når biblioteket har modtaget din forespørgsel, bliver du kontaktet af en bibliotekar, som aftaler et tidspunkt med dig for rådgivningen.

Du kan booke en bibliotekar ved at udfylde kontaktformularen herunder.

Har du spørgsmål til ordningen er du velkommen til at kontakte os her eller på telefon 7492 9840

 

 

BEMÆRK!: Indsæt aldrig CPR-nummer eller følsomme oplysninger i formularen. Læs mere om behandlingen af persondata i vores privatlivspolitik.