Om dette arrangement

Tid
19:00
Pris
95 Kr
Bibliotek
Lokalitet
Schackenborg Slot
Target

Forfatterforedrag med Maria Helleberg

Den historiske romans dronning besøger Schackenborg Slot.
Forfatteren Maria Helleberg holder foredrag tirsdag d. 21. september på Schackenborg Slot, hvor hun fortæller om sine populære, historiske romaner.
 
Maria Helleberg er med rette blevet kaldt ”den historiske romans dronning”. Hun debuterede i 1986 og har siden vundet både kritikernes anerkendelse og et stort publikum for sine indlevende fortællinger om nogle af danmarkshistoriens mest utrolige skæbner, fantastiske kærlighedshistorier og dramatiske begivenheder.
 
Tønder Bibliotek og Schackenborg Slot arrangerer foredraget sammen. Det afholdes i én af slottets fine sale. Der vil være mulighed for at købe forfriskninger i pausen.
 
Helleberg fik sit folkelige gennembrud med middelalderromanerne 'Så mangen sti vild' (1988) og 'Som en vredens plov' (1989). I hendes seneste romaner ”Kvinderne fra Thy” og ”Søstrene fra Thy” tager hun fat om sin egen slægtshistorie. Hellebergs bøger er oversat til en lang række sprog og hendes bøger er blandt bibliotekets mest udlånte.
 
Den historiske romans dronning i Schackenborgs smukke sale – det virker som et godt match. Vi glæder os til en spændende forfatteraften.